Rolls-Royce nu poate tine pasul cu cererea pentru noul SUV Cullinan
24.02.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cu toate ca modelul Rolls-Royce Cullinan poate fi exorbitant de costisitor, marca britanica se lupta sa tina pasul cu cererea enorma pentru SUV-ul sau de lux. Comenzile pentru Cullinan acopera productia pana in iulie, in pofida cresterii continue a capacitatii de productie si a angajarii suplimentare a 200 de persoane pentru uzina din Marea Britanie.

Cu un pret de pornire de circa 280.000 de euro, Cullinan este cel mai scump SUV din lume. Insa banii nu sunt un impediment pentru cumparatorii de Rolls-Royce!

Jumatate dintre cumparatorii de Cullinan sunt clienti noi ai marcii, iar modelul atrage, paradoxal, un numar mare de cumparatori de sex feminin si tineri. Cullinan s-a dovedit popular si printre proprietarii de Rolls-Royce si este adesea achizitionat ca un al doilea Rolls-Royce, de catre cei care care detin deja un Dawn sau un Phantom.

La inceputul acestei luni, Rolls-Royce a anuntat ca fiecare exemplar Cullinan produs a avut, practic, propria personalizare, unica.

Anul trecut, Rolls-Royce a inregistrat cel mai mare volum anual de vanzari, cu 4.107 vehicule livrate in peste 50 de tari din intreaga lume.

Distribuie acest articol!