GT Estimate este cea mai puternica platforma pentru daune, reparatii si intretinere existenta in industria auto din Romania
29.03.2019
        
Distribuie acest articol!   

Noua platforma GT Estimate, mai rapida si mai prietenoasa cu utilizatorii, permite elaborarea facila a unor devize precise, in doar cinci pasi.

GT Estimate, produs al companiei GT Motive, partenera a companiei americane Mitchell este disponibila intr-o versiune noua, imbunatatitasi adaptata schimbarilor pe care noile tendinte din industria automobilelor le impun,atat tehnicienilor reparatori, managerilor de flote, companiilor de leasing, expertilorcat si asiguratorilor.

Obiectivul redesignului si restructurarii platformei GT Estimate este acela de a veni in intampinarea noilor provocari ale pietei si adaptarea la avansul tehnologiilor de reparatii din prezent.

Noile materiale, automobilele conectate, senzorii, radarele, big data si inteligenta artificiala, toate acestea implica faptul ca profesionistii trebuie sa evolueze, sa-si imbunatateasca procesele de munca, devenind si cu ajutorul GT Estimate mai eficienti (reducand costurile) contribuind astfel la satisfactia clientului.

GT Estimate se concentreaza pe utilizator, usurandu-i activitatea, reducand timpii de proces, accelerand si simplificand construirea unui buget si intercorelandtoti actorii implicati in managementul resurselor sau al reparatiilor mecanice.

Noua versiune GT Estimate, este adaptata dispozitivelor mobile (tabletelor) si compatibila cu majoritatea celor mai populare browser-e web sau cu sistemelor mobileiOS si Android. Platforma ofera toate informatiile despre piese, manopera si operatiile de vopsire necesare profesionistilor, pentru a obtine in doar cinci pasi, un deviz de operatiidetaliate pentru fiecare automobil. Preturile pieselor sunt preluate de la importatorii de automobile din Romania, iar update-ul se produce ritmic, astfel incatplatforma este la zi cu pretul reperelor necesare operatiunilor de service.

Important de stiut ca gratie versatilitatii sale, GT Estimate permite atat utilizarea ca unealta de sine statatoare cat mai ales integrata cu alte platforme ale clientilor din Romania, putand fi adaptata tuturor cerintelor acestora fara escaladarea costurilor in mangementuldatelor.

Mai mult cu noua GT Estimate puteti lucra cu orice dispozitiv la orice ora si oriunde, anuland dependenta fata de un computer desktop, maximizand libertatea operatorului.

GT Estimate ofera o mare fiabilitate pentru ca operatia de constatare este facuta direct in proximitatea automobilului, eliminandnotitele de pe hartii, permitand in plus atat fotografierea cat si filmarea direct cu dispozitivul mobil si includerea imediata in calculatia devizului.

Informatiile colectate sunt imediat relationate cu actorii implicati in lantul de comunicare eliminand sincopele de timp si furnizand operativitate maxima decidentilor, vizavi de operatiile de reparatii.

Securitatea si protectia datelor sunt garantate gratie implementarii regulilor europene GDPR, de protectie a datelor personale.

GT Estimate este cea mai puternica baza de date utilizata in reparatiile din service. Mai mult datorita gradului inalt de detaliere al ansamblelor si subansamblelor automobilelor, graficii dinamice si precise noul GT Estimate ofera, o identificare precisa a marcii si modelului precum si a echiparii acestuia gratie interogarilor VIN Decoder si VIN Queryprecum si compatibilitatii depline cu cele mai populare sisteme de management de date din industria auto din Romania.

Sursa: GT Motive Romania

Distribuie acest articol!