Suzuki va lansa in Europa doua modele cu tehnologie hibrid preluata de la Toyota
28.03.2019
        
Distribuie acest articol!   

La doi ani dupa ce au inceput sa colaboreze, Suzuki si Toyota prezinta noile proiecte realizate impreuna. Europa este vizata, de aceasta data, cu doua modele Suzuki, care vor fi construite pe platforma Corolla si RAV4.

La inceputul lui 2017, Toyota si Suzuki au inceput sa colaboreze pe piata indiana, unde Suzuki se numara printre cei care domina piata. Apoi, in 2018, cei doi parteneri au anuntat ca vor continua sa colaboreze si pe alte proiecte.

Recent au anuntat un nou parteneriat, in afara Asiei. Toyota urmeaza sa vanda in Africa patru modele derivate din automobile Suzuki comercializate in India.

Pentru piata europeana, cei doi constructori au prevazut sa laseze doua noi modele Suzuki electrificate, care preiau tehnologia de la Corolla si RAV4. Intelegerea prevede partajarea tehnologiei hibrid.

Unul dintre aceste modele va fi asamblat partial in uzinele Toyota de la Burnaston, din Marea Britanie, pana in 2020. O veste care ii mai linisteste pe muncitorii englezi ai uzinei, ingrijorati de efectele negative pe care le-ar putea avea Brexitul.

Distribuie acest articol!