James Bond abandoneaza motorizarea V12, pentru un Aston Martin... electric!
03.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Electrificarea se lasa inca asteptata in trafic, dar la cinema, ea a inceput deja! Cel mai cunoscut agent secret va abandona propulsia conventionala, pentru un Aston Martin Rapide E.

Presa engleza a anuntat ca viitorul James Bond va mai schimba cate ceva din obiceiurile sale. Si incepe cu Rapide E, in loc de Aston Martin cu motor V12.

Aceasta schimbare dovedeste ca masinile electrice au inceput sa-si faca aparitia in domenii la care nu ne-am fi asteptat neaparat. Dar carismaticul James Bond nu poate continua sa arda benzina fara plumb, la volanul unui V12 englez, fara sa-si faca niciun fel de probleme! De acum, el va trebui sa gaseasca si incarcatoare electrice rapide, pe traseele sale.

Noua sa masina va fi Aston Martin Rapide E, un model aflat actualmente in curs de lansare, a carui autonomie depaseste 300 km. Prin urmare, in cursele cu urmariri si depasiri, Bond va trebui sa fie foarte atent la gradul de incarcare a bateriilor, pentru a evita riscul de a face… ”pana prostului” in plina actiune!

Distribuie acest articol!