MINI Clubman, improspatat
27.04.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cu un design improspatat, o selectie extinsa de dotari si tehnologie de operare si conectivitate adusa la zi, MINI Clubman ataca cu forte noi segmentul compact premium.

Prin combinarea placerii condusului specifica MINI cu o versatilitate potrivita atat pentru condusul zilnic, cat si pentru calatoriile lungi, modelul cu cinci locuri vine cu un plus de charisma prin accentele noi pentru exterior si interior. Cele mai noi actualizari din gama de servicii digitale MINI Connected subliniaza caracterul progresist si orientat spre lifestyle al noului MINI Clubman. Totodata, completarile atractive ale programului de dotari optionale si accesorii MINI originale ofera noi posibilitati de personalizare.

Confortul calatoriei, spatiul si versatilitatea definesc proprietatile generale ale noului MINI Clubman, interpretarea sa moderna a conceptului shooting brake clasic stabilind un stil distinctiv in cadrul segmentului compact. Patru usi laterale si cinci locuri, alaturi de portbagajul versatil din spatele celor doua usi divizate din spate, asigura un grad ridicat de functionalitate si genul de utilizare creativa a spatiului care este caracteristica pentru MINI.

Agilitatea specifica marcii este garantata de portofoliul de motorizari moderne si de tehnologia superioara de suspensie cu care este echipat noul MINI Clubman. Sunt disponibile trei motorizari pe benzina si trei variante diesel, cu puteri ce variaza intre 75 kW/102 CP si 141 kW/192 CP. Daca doresc, clientii pot opta si sa combine sistemul de tractiune integrala ALL4 cu cele mai puternice motoare pe benzina si diesel.

Gama de modele va fi suplimentata ulterior cu noua editie a sportivului MINI John Cooper Works Clubman.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!