BMW anunta a treia versiune Seria 8: Gran Coupé
06.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

BMW anunta iminenta aparitie a celei de-a treia versiuni de model in gama Seria 8. Este vorba de Seria 8 Gran Coupé, a carei premiera mondiala este programata la evenimentul #NextGen al BMW Group de la München, in iunie 2019. Lansarea va avea loc in septembrie 2019, la Salonul de la Frankfurt. Redam mai jos comunicatul de presa BMW care insoteste prima imagine teaser cu Seria 8 Gran Coupé.

BMW Group dezvaluie un nou model din gama BMW Seria 8 odata cu continuarea ofensivei sale de modele in segmentul de lux. Dupa lansarea cu succes a modelelor BMW Seria 8 Coupé si BMW Seria 8 Cabriolet, producatorul de automobile ofera acum o prima imagine a noului BMW Seria 8 Gran Coupé. Acest automobil sport cu patru usi, de o eleganta sublima, cu un interior ce este simbolul luxului modern, se afla in prezent in faza finala de dezvoltare pentru productia de serie. Evenimentul #NextGen, pe care BMW Group il va organiza la BMW Welt din München, in perioada 25-27 iunie 2019, va reprezenta scena pe care va avea loc premiera mondiala a noului model.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé asociaza performantele deosebite cu un design plin de emotie si un compartiment spate spatios. Cele doua usi suplimentare si spatiul generos pentru pasagerii din spate se imbina cu ampatamentul extins si confortul sportiv pentru a face ca noul BMW Seria 8 Gran Coupé sa fie remarcabil atat pentru condusul zilnic, cat si pentru calatoriile mai lungi.

Extinderea portofoliului sau de modele in segmentul de lux estre unul din domeniile principale de actiune identificate de BMW Group – ca parte a strategiei sale NUMBER ONE > NEXT – pentru a asigura o crestere sustinuta a companiei. Gama larga de calitati ale BMW Seria 8 Gran Coupé ii ofera tot ce are nevoie pentru a stimula apetitul unui nou public pentru placerea de a conduce caracteristica BMW intr-un model de lux. Premiera mondiala a automobilului va fi unul dintre punctele de atractie ale evenimentului inaugural BMW Group #NextGen de la München. Lansarea mondiala a noului BMW Seria 8 Gran Coupé va incepe cateva luni mai tarziu, in septembrie 2019.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!