Noul Volkswagen Golf 8, dezvaluit involuntar
21.05.2019
        
Distribuie acest articol!   

Zilele trecute, un inscris oficial al Grupului Volkswagen, destinat Adunarii Generale a Actionarilor, a dezvaluit, se pare, designul exterior si cel interior al viitorului Volkswagen Golf 8. Documentul cu discursul presedintelui Consiliului de Administratie, Herbert Diess, contine si schitele cu exteriorul si plansa de bord ale viitoarei generatii Golf.

Asteptata sa fie dezvaluita in aceasta toamna sau cel tarzu la inceputul anului viitor, cea de-a opta generatie a compactei germane are, in principiu, acelasi aspect exterior cu care acest model ne-a obisnuit de ceva vreme. Totusi, designul pare mai rafinat, iar aspectul general este o combinatie echilibrata intre eleganta, pragmatism si robustete.

La interior, in schimb, modificarile sunt mult mai semnificative! Regasim faimosul tablou de bord digital, cu o arhitectura orizontala, dar, spre deosebire de generatia actuala Golf, ecranul tactil multimedia este pozitionat mai sus, orientat spre sofer si plasat in prelungirea instrumentarului digital, pentru o vizibiliate marita. Fantele de aerisire sunt separate in zona centrala printr-un bloc de comenzi, iar mai jos, consola centrala pare sa fie echipata cu incarcator prin inductie pentru telefoanele mobile.

Un prim moment de „iesire in lume” pentru Golf 8 va fi, dupa toate probabilitatile, in octombrie anul acesta, in cadrul unui eveniment privat programat chiar la cartierul general Volkswagen, de la Wolfsburg.

Distribuie acest articol!