SĂPTĂMÂNA SUV-URILOR CITROËN, 3-8 IUNIE, AUTOGLOBUS TIMIȘOARA
03.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

Descoperă aventura, siguranța și confortul, cu noua gamă de SUV-uri CITROËN! Vino la Săptămâna SUV-urilor Citroen, în perioada 3-8 iunie 2019, pentru a explora noi dimensiuni Sport Utility Vehicle, cu noul CITROËN C5 Aircross și CITROËN C3 AIRCROSS!

Te așteptăm în showroom-ul Autoglobus, cu oferte de nerefuzat! Poți beneficia de 4 +1 ani garanție extinsă CADOU la orice autoturism Citroen contractat în perioada campaniei.*

În plus, te poți înscrie la tombola organizată în cadrul evenimentului și ai șansa de a câștiga un premiu inedit: Seetroën, primii ochelari high-tech împotriva răului de mișcare, o creație marca Citroen și o soluție paramedicală brevetată și testată!

Noul CITROËN C5 Aircross
Un SUV de nouă generație, inspirat de preferințele clienților și care se remarcă printr-o personalitate unică și puternică: o referință în materie de confort, ultra-modular, modern și cu tehnologii avansate.
Prețuri începând de la 19.250 €, TVA și prima de casare incluse.

Citroën C3 Aircross SUV
Un SUV URBAN, cu un stil unic al designului și care îți va face viața de fiecare zi mai ușoară, datorită confortului și funcționalității sale. Modelul este cel mai spațios și cel mai modular SUV din segmentul compact, are multiple opțiuni de personalizare și motorizări eficiente.
Prețuri începând de la 13.990 €, TVA și prima de casare incluse

Te așteptăm în showroom! Detalii pe citroen-timisoara.ro

Citroen Autoglobus | Timișoara, Calea Șagului 201 | 0256 400 700 | office@autoglobus.ro

*Ofertă supusă unor termene și condiții. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Distribuie acest articol!