Ferrari isi asteapta fanii la Maranello, la inceput de septembrie
08.07.2019
        
Distribuie acest articol!   

Daca aveti in planuri o excursie in Italia, in septembrie, trebuie sa stiti ca Ferrari anunta un mare festival, numit „Universo Ferrari”. Spre deosebire de alte evenimente similare, acesta va fi deschis pentru toata lumea.

Ferrari a rezervat clientelei sale internationale prezentari private si exclusiviste, in cadrul carora publicul va descoperi cele mai noi modele. Universo Ferrari va oferi pentru prima data aceasta posibilitate fanilor si amatorilor marcii. Aici veti putea descoperi, de pilda, in premiera mondiala, noul Ferrari SF90 Stradale, care nu a fost prezentat inca marelui public.

Evenimentul se va desfasura intr-un cadru conceput special, nu departe de uzina Ferrari. Vor fi standuri dedicate tuturor activitatilor companiei, de la modelele clasice pana la cele de curse, inclusiv modelele actuale.

Marea surpriza pregatita de Ferrari este prezentarea in premiera mondiala a unei noutati exclusive pentru public, organizata in afara unui salon auto international. Cum spuneam, fanii vor putea admira modelul SF90 Stradale intr-o prezentare dinamica, acest gen de lansare nefiind posibil intr-un salon clasic.

Ferrari invita publicul pe website-ul sau oficial, pentru a afla mai multe detalii.

Distribuie acest articol!