DS World Paris s-a inchis!
01.08.2019
        
Distribuie acest articol!   

31 august 2019 a fost ultima zi in care DS World Paris, vitrina pariziana a marcii DS, a mai fost deschisa. Dupa sase ani de activitate, exclusivistul showroom din arondismentul 8 si-a incetat activitatea comerciala.

Grupul PSA a decis sa dezvolte o retea separata de showroomuri si dealeri, incepand din 2013, pentru a sustine brandul DS Automobiles, desprins din Citroen, ca marca de sine statatoare, pozitionata in segmentul premium. Acum insa, locatia DS World Paris, aflata in inima orasului, foarte aproape de celebrul bulevard Champs-Elysées, se pare ca nu isi mai justifica ratiunea de a exista.

In perioada scursa de la lansare, tanarul brand DS a reusit sa isi dezvolte o puternica retea, formata din 112 locatii tip DS Store si 43 DS Salon, raspandite in intreaga Franta, plus alte 400 de reprezentante in lume. In regiunea Parisului sunt nu mai putin de 10 astfel de showrom-uri, care au preluat operatiunile comerciale din regiune. Astfel, misiunea de pionierat a vechiului DS World Paris s-a incheiat.

Distribuie acest articol!