Porsche dezvaluie interiorul primului sau model electric, Taycan
25.08.2019
        
Distribuie acest articol!   

Porsche a dat publicitatii primele imagini cu interiorul modelului Taycan. Primul model electric al constructorului german ofera la bord un rafinat amestec de modernitate, clasicism si sportivitate.

Porsche anunta ca Taycan va fi primul automobil echipat cu aplicatia de streaming musical Apple Music, de care proprietarii masinii vor benefia timp de trei ani gratie unei conexiuni la internet inclusa in pretul de achizitie al masinii.

Constructorul a mai dezvaluit ca primul sau model 100% electric va fi dotat cu un sistem de control vocal care permite utilizarea Apple Music, cu afisaj si pe ecranul digital central. Un sistem audio Burmester va fi inclus pe lista de optionale. Porsche a mai anuntat ca atat actualii proprietari, cat si viitorii clienti de Taycan vor beneficia de un abonament gratuit de 6 luni la aplicatia Apple Music.

Bordul noului Taycan se concentreaza in jurul unui imens ecran digital curbat, cu diagonala de 16,8 inch, pe post de instrumentar de bord, insa este evident ca habitaclul este hi-tech. Bordul dispune de nu mai putin de cinci display-uri, cel de infotainment avand diagonala de 10,9 inch. Pentru prima oara, Porsche ofera (optional) un ecran amplasat in fata pasagerului de langa sofer.

Temperamentul sportiv al masinii este accentuat de cronometrul analogic, plasat in stilul clasic Porsche, deasupra plansei de bord, in contrast cu celelalte echipamente din interior.

Porche a confirmat ca, inca de la lansare, Taycan va avea doua motoare, tractiune integrala si o putere insumata de peste 600 CP. Bateria va avea o capacitate de aproape 90 kWh, cu o autonomie declarata de circa 500 km. Prezentarea oficiala este prevazuta pe 4 septembrie.

Distribuie acest articol!