Ford Puma Titanium X va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt
05.09.2019
        
Distribuie acest articol!   

Noul Ford Puma Titanium X, ce prezinta caracteristici premium in ceea ce priveste confortul si ergonomia, isi va face debutul la Frankfurt. Puma Titanium X ofera, de asemenea, un design exclusivist, ce include insertii din lemn si jante din aliaj de 18 inch Pearl Grey.

Tehnologia EcoBoost Hybrid vine in completarea motorului pe benzina EcoBoost de 1,0 litru dezvoltat de Ford cu un starter / generator integrat antrenat prin curea de 11,5 kW (BISG), care permite recuperarea si stocarea energiei pierdute, de obicei, in timpul franarii si a rularii libere, prin incarcarea unui set de baterii/acumulatori de 48 volti cu litiu-ion racit cu aer.

BISG actioneaza, de asemenea, ca un motor, completandu-se perfect cu motorul in trei cilindri cu frecare redusa, si utilizand energia stocata pentru a furniza cuplu in timpul conducerii normale si acceleratiei, utilizand totodata tehnologiile disponibile pe masina.

Oferit in variante de 125 CP si 155 CP, sistemul inteligent auto-reglabil mild-hybrid poate utiliza energia stocata in baterie pentru a substitui cuplul – reducand astfel cantitatea de cuplu necesara motorului pe benzina si eficientizand nivelul de consum al combustibilului cu pana la 9%, conform WLTP; sau pentru a suplimenta cuplul – sporind cuplul total generat de motor, pentru o performanta optimizata.

Tehnologiile sofisticate de asistenta a soferului furnizate in echiparea standard includ versiuni imbunatatite ale sistemulor Ford Lane-Keeping (Sistemul de mentinere a benzii de rulare) si Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection (Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor).

Solutiile ingenioase de depozitare, care ofera, fara compromis, cel mai mare spatiu de incarcare din segment, se afla printre inovatiile dezvoltate in urma unor discutii indelungate cu clientii.

Imbunatatind SUV-ul Puma prin tehnologii, confort si un nivel al ergonomiei premium, noul Puma Titanium X este primul model Ford care ofera huse detasabile si lavabile pentru scaune, care ii vor ajuta pe clienti sa isi pastreze senzatia de interior premium si primele scaune cu masaj lombar din segment, pentru un confort sporit pe parcursul calatoriilor.

Alte tehnologii sofisticate ce vin in echiparea standard includ incarcarea wireless pentru dispozitivele smartphone, primul hayon cu sistem de deschidere de tip “maini libere” din segment si un sistem de sunet premium B&O. Puma Titanium X ofera de asemenea detalii si finisaje exterioare si interioare unice, care completeaza designul seducator al modelului.

„Asemenea noului Ford Puma ST-Line X, pe care l-am dezvalui la inceputul acestui an, noul nostru Puma Titanium X are caracterul sau distinct”, a declarat Roelant de Waard, vicepresedinte, Marketing, Vanzari si Service la Ford Europa. „Tehnologiile standard rezervate de regula limuzinelor ofera acum un confort exceptional pentru clientii SUV-urilor compacte”.

Sursa: comunicat de presa Ford Romania

Distribuie acest articol!