Soseste Volkswagen Golf 8!
04.09.2019
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a anuntat ca a opta generatie Golf a intrat in faza finala a testelor de dezvoltare. Cu aceasta ocazie, constructorul german a publicat o fotografie a viitoarei compacte, purtand inca un camuflaj, insa este clar ca prezentarea oficiala va avea loc cat de curand.

Masina a fost deja surprinsa si fotografiata fara camuflaj, iar imaginile nu dezvaluie noutati radicale, cel putin la exterior. Se confirma designul epurat, familiar, cu faruri care seamna mult cu cele de la Polo. Este posibil ca acest Golf sa nu mai fie propus in varianta cu trei portiere, la fel ca in cazul lui Seat Leon si Audi A3 de noua generatie.

Volkswagen a confirmat ca viitorul Golf va fi propus cu motorizare electrificata, cu tehnologie digitala in habitaclu si servicii conectate.

Constructorul a mai anuntat ca Golf 8 va fi prezentat in aceasta toamna. Ca o ultima noutate, se stie deja ca prezentarea masinii, programata initial in cadrul Salonului de la Frankfurt 2019, a fost amanata, in timp ce startul comercializarii a fost reprogramat pentru inceputul lui 2020.

Distribuie acest articol!