Primele imagini cu Aston Martin Vantage Roadster
15.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

A fost nevoie de mai bine de un an pentru a descoperi versiunea cabrio a modelului Vantage prezentat in 2018. Zilele trecute, Aston Martin a publicat primele imagini cu Vantage Roadster, care va fi lansat la inceputul anului viitor, cu propulsia preluata de la coupe.

Aston Martin se pregateste pentru sezonul de primavara. Desi abia a venit toamna, marca engleza dezvaluie deja imagini cu viitorul Vantage Roadster. Versiunea descoperita nu este o surpriza si pastreaza reteta obisnuita, cu o capota supla si platorma de la coupe, regandita pentru aceasta varianta.

Fotografiile prezinta un exemplar de preserie, semn ca mai sunt cateva setari de facut, inainte de lansarea oficiala, prevazuta la inceputul lui 2020. Lansarea comenzilor ar trebui sa permita constructorului britanic sa demareze livrarile la inceputul primaverii, anul viitor.

Aston Martin va folosi un V8 de 4,0 litri, de origine AMG, sub capota acestui roadster, model care are in colimator versiunile cabrio de la Porsche 911 sau AMG GT. Daca coupe-ul are un pret de plecare de la 155.000 de euro, Vantage Roadster ar trebui sa ajunga la 160.000 de euro.

Distribuie acest articol!