Primele schite oficiale cu Volkswagen Golf 8
16.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cea de-a opta generatie a compactei Volkswagen Golf va fi prezentata oficial peste cateva zile, mai exact pe 24 octombrie. In pregatirea acestui moment, Volkswagen a dat publicitatii cateva schite cu noul model.

Asadar, dupa prezentarea prototipului camuflat, iata si desenele care ne dezvaluie cum arata cea de-a opta generatie a celui mai vandut automobil din Europa.

Bineinteles, Golf 8 pastreaza stilul consacrat. Silueta nu va fi revolutionara. Vom regasi aceleasi linii ce caracterizeaza acest model in ultimii ani, astfel ca va fi usor de recunoscut in trafic.

Farurile sunt desenate in continuarea calandrului, care a fost bine integrat in caroserie. Elementul decorativ cromat din partea superioara se prelungeste pana spre aripi. O priza de aer generoasa traverseaza spoilerul fata, iar din profil se remarca o nervura bine marcata, un „umar” care uneste farurile cu stopurile.

Volkswagen nu a publicat niciun desen cu partea din spate, dar in schimb a dezvaluit habitaclul. Nu este o noutate absoluta, deoarece un desen cu plansa de bord a scapat in presa, in primavara. La bord, Golf nu aduce nimic revolutionar. Traditionala consola centrala verticala va fi abandonata in favoarea unui display orizontal, mai bine scos in relief. Ecranul tactil central va fi amplasat in partea superioara a bordului si va forma un corp comun cu instrumentarul. Numarul de comenzi va fi redus destul de mult, ceea ce confera plansei un aspect general minimalist.

Din punct de vedere tehnic, Golf va pastra platforma MQB, insa principala noutate o va constitui propulsia hibrid.

Distribuie acest articol!