Skoda Octavia 4 a fost lansata oficial
11.11.2019
        
Distribuie acest articol!   

Skoda a prezentat oficial, in aceasta seara, la Praga, cea de-a patra generatie a compactei Octavia, cel mai bine vandut model al constructorului ceh. Mai mare si mult mai tehnologizata in comparatie cu generatia precedenta, noua Skoda Octavia va fi disponibila in versiunile de echipare Active, Ambition si Style.

Dupa cum am relatat deja zilele trecute, intr-o ampla prezentare a noului model, acesta va beneficia de o serie de echipamente high-tech, imprumutate de pe noul Volkswagen Golf 8, cu care imparte aceeasi platforma tehnica MQB, a Grupului Volkswagen.

Faruri Matrix full-LED, bord digital, cu un aranjament modular, head-up display, scaune cu functii de masaj si ventilatie, Climatronic pe 3 zone, comanda DSG prin tehnologie shift-by-wire sau control dinamic al sasiului sunt cateva dintre cele mai spectaculoase dotari de care beneficiaza Octavia 4.

Motorizarile sunt aceleasi ca pe Golf 8. La momentul lansarii vor fi trei noi motoare diesel EVO de 1.0 litri si 115, 150 sau 200 CP. Oferta pe benzina este formata din varianta de 1.0 litri in 3 cilindri de 110 CP si cea de 1.5 litri TSI de 150 CP. In fine, versiunea Octavia iV va fi al doilea model hibrid plug-in de la Skoda, dupa Superb iV.

Cu siguranta, despre aceasta noua generatie vom mai avea ocazia sa vorbim aici, pe masura ce noutatile vor fi dezvaluite. Acum va invitam sa parcurgeti acest prim set de imagini oficiale, date publicitatii in aceasta seara si care ne ofera o ampla prezentare vizuala a celei de-a patra generatii Octavia.

Distribuie acest articol!