Volkswagen ID. Space Vizzion, un concept de break electric
17.11.2019
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a dezvaluit recent cateva imagini cu un nou concept electric, denumit ID. Space Vizzion. Prezentarea oficiala va avea loc peste doar cateva zile, in SUA, la Los Angeles.

Noul concept electric este versiunea break a berlinei ID. Vizzion, din 2018. Constructorul german vorbeste despre „un nou segment 100% electric” si „un vehicul futurist, care combina caracteristicile aerodinamice ale unui Gran Turismo si abilitatile unui SUV”.

Un lucru este sigur: este vorba de al saptelea membru al familiei de concepte ID, dupa ID., ID. Crozz, ID. Buzz, ID. Vizzion, ID. Buggy si ID. Roomzz, toate prezentate incepand din 2016.

Ca si predecesorii sai, ID. Space Vizzion se bazeaza pe platforma modulara electrica (MEB) dezvoltata de Volkswagen.

In termeni de design, marca a lucrat asupra aerodinamicii, cu fante pentru fluxul aerului in partea din fata si pe pavilion. VW promite o autonomie de 590 km.

Interiorul este dominat de un cockpit digitalizat in intregime si materiale bazate pe materii prime eco, precum noul „AppleSkin”, o piele artificiala care contine reziduuri provenind din productia… sucului de mere.

Cum spuneam, ID. Space Vizzion va fi prezentat in deschiderea Salonului Auto de la Los Angeles, iar versiunea de serie este asteptata pentru 2021.

Familia Volkswagen ID.
Volkswagen ID. (2016, compact)
Volkswagen ID. Crozz (2017, SUV)
Volkswagen ID. Buzz (2017, van)
Volkswagen ID. Vizzion (2018, berlina)
Volkswagen ID. Buggy (2019, buggy)
Volkswagen ID. Roomzz (2019, SUV mare)
Volkswagen ID.3 (2019, model compact de serie)

Distribuie acest articol!