Clienții Porsche Asigurări pot face autoconstatarea daunelor online
10.12.2019
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Asigurari extinde functionalitatile serviciului de avizare online a daunelor si ofera astfel clientilor posibilitatea de a face autoconstatarea daunei online, direct pe site-ul companiei.

Mai precis, pentru daunele minore ce includ cel mult 2 elemente de caroserie avariate, nu mai este necesara constatarea si fotografierea avariilor de catre inspectorul de daune. Autoconstatarea se face online, printr-o procedura simpla si rapida. Clientul utilizeaza formularul de avizare online a daunei si incarca fotografii ale avariilor si ale documentelor relevante in noile sectiuni dedicate. Formularul este accesibil pe site-urile oficiale ale companiei, www.porschebank.ro si www.managementdeflote.ro, in sectiunea dedicata Porsche Asigurari si este adaptat pentru dispozitive mobile.

Odata cu transmiterea formularului catre noi, dosarul de dauna este automat deschis, iar clientul primeste ulterior pe email atat nota de constatare, cat si declaratia de dauna completate. Tot ce ii ramane acestuia de facut este sa vina direct cu masina in service pentru reparatii.

„Autoconstatarea online inseamna mai putina birocratie si economie de timp pentru clientii nostri. Acestia au acum la dispozitie un serviciu de solutionare rapida si garantata a daunelor, un instrument care sa le faciliteze rezolvarea rapida si eficienta a unei situatii neplacute. Este misiunea noastra sa oferim clientilor nostri plusvaloare prin servicii premium. Toate eforturile noastre se concentreaza pe masuri si initiative menite sa ofere servicii excelente post-vanzare pentru produsul nostru CASCO. Credem cu tarie ca diferenta intre produse o face in final calitatea serviciilor oferite, in special in sfera post-vanzare – acela este momentul in care cei care ne-au achizitionat produsele au cu adevarat nevoie de noi si de sprijinul nostru.”, a declarat Virgil Chirica, Directorul Porsche Asigurari si al diviziei Asigurari din cadrul Porsche Finance Group.

In cazul daunelor majore (cu cel putin 3 elemente de caroserie avariate, dar si avarii generate de evenimente naturale sau alte evenimente) sunt necesare documente suplimentare, astfel incat clientii utilizeaza in continuare serviciul de avizare online a daunei, fara insa a incarca poze sau documente. In acesta situatie, avizarea se va face online, asiguratul primind prin email declaratia de dauna completata ca si in cazul autoconstatarii online pentru daunele minore. In plus insa, inspectorul de daune este cel care face constatarea si fotografiaza masina anterior intrarii acesteia in service pentru reparatii.

„Prin noua facilitate suntem cu un pas mai aproape de obiectivul principal al Porsche Finance Group, acela de a oferi clientilor nostri servicii si suport de calitate, modern si eficient, atat pre-, cat si post-vanzare, pentru toate produsele noastre.’, a completat David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group Romania.

Sursa: comunicat de presă Porsche Finance Group România

Distribuie acest articol!