Volkswagen lansează 34 de noutăți în 2020!
25.12.2019
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen are prevăzute pentru anul viitor nu mai puțin de 34 de noutăți, în întreaga lume, dintre care 12 sunt SUV-uri. Anul 2020 va marca și începutul ofensivei electrice pentru marca germană.

O avalanșă de noutăți – asta promite Volkswagen pentru 2020. Constructorul a socotit deja și anunță că 34 de modele inedite vor fi lansate anul viitor. Cifra este impresionantă la prima vedere, însă totul este relativ.

Aceste lansări vizează toate piețele, inclusiv modele concepute special pentru SUA și China. Volkswagen ia în calcul și numeroasele declinări și variante. De exemplu, Golf 8, care va ajunge la reprezentanțe în cursul anului viitor, nu va fi o singură noutate, pentru că vor fi lansate și versiunile sportive GTI, GTD și R, precum și declinarea break.

Asta nu ne împiedică să afirmăm că anul 2020 va fi destul de animat la Volkswagen, cu lansarea noii familii de versiuni Golf și, mai ales, cu ofensiva electrică ID.3, care va fi lansată până la vară. De asemenea, va fi prezentat și SUV-ul 100% electric, ID.4 X.

Pentru Ralf Brandstätter, directorul de operațiuni de la Volkswagen, marca ”intră într-o nouă eră”. Volkswagen reamintește că va investi 19 miliarde de euro pentru ”tehnologiile viitorului” până în 2024, din care 11 miliarde de euro vor merge către electromobilitate.

Constructorul nu se va concentra doar pe modele electrice și hibride, ci va lansa și 12 SUV-uri în 2020. Printre acestea, un inedit SUV coupe, denumit Nivus și conceput pentru Brazilia, dar care va fi produs și pentru Europa. 2020 va aduce un facelift și pentru Tiguan.

Distribuie acest articol!