BMW pregătește o nouă generație Seria 2 Active Tourer
09.01.2020
        
Distribuie acest articol!   

La fel ca Mercedes sau Opel, BMW nu vrea să abandoneze monovolumele familiale, chiar dacă segmentul acestora a pierdut cel mai mult teren în fața SUV-urilor.

Mercedes a prezentat recent noua Clasa B, ajunsă la cea de-a treia generație. Monospace-ul german va împărți platforma cu Clasa A, CLA și GLA. Chiar dacă este mai puțin solicitat decât acestea și SUV-urile continuă să se multiplice în gamă, MPV-ul compact de la Mercedes nu este abandonat!

BMW va proceda la fel: a realizat un facelift pentru Seria 2 Active Tourer (foto) și pentru varianta sa Gran Tourer, cu șapte locuri. Între timp, constructorul bavarez lucrează intens la următoarea generație Seria 2 Active Tourer.

Informațiile neoficiale indică un monovolum cu o alură clasică, care va prelua platforma tehnică de la noua Serie 1, care a fost deja utilizată de Seria 2 Gran Coupe și de cele mai proaspete apariții Mini. Rămâne de văzut dacă versiunea Gran Tourer vă fi menținută în gamă. Noua Serie 2 Active Tourer va fi lansată pe piață cel mai târziu în cursul anului 2021.

Distribuie acest articol!