Lista absenților de la Salonul Auto de la Geneva, ediția 2020
25.01.2020
        
Distribuie acest articol!   

De câțiva ani, marile saloane auto au intrat într-un con de umbră, din perspectiva constructorilor. Lista cu absenții se mărește de la un salon la altul, iar apropiatul eveniment de la Geneva nu face excepție.

Programată în perioada 5-15 martie, a 90-a ediție a Salonului de la Geneva se confruntă cu un val consistent de ”dezertări”! Cu o lună și jumătate înainte de deschidere, lista expozanților care au decis să nu participle continuă să crească și încă nu putem spune că este închisă!

La ora publicării acestui material, iată cine figurează deja pe această listă: Peugeot, Citroën, Opel, Nissan, Ford, Volvo, Mini, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, Tesla, Lamborghini.

Motivele acestor renunțări sunt multiple și complexe, însă cele mai invocate sunt bugetele exorbitante necesare pentru astfel de evenimente și rentabilitatea scăzută, din cauza vizibilității insuficiente. În locul participării la saloane, constrctorii preferă mai nou să organizeze propriile evenimente sau participarea la alte genuri de acțiuni.

Distribuie acest articol!