Skoda Vision In - primele schițe oficiale
09.01.2020
        
Distribuie acest articol!   

La scurt timp după ce a prezentat interiorul unui nou concept, Skoda revine cu două schițe cu exteriorul acestuia. Conceptul Vision In prefigurează un viitor SUV compact, destinat (cel puțin deocamdată) pieței din India.

Skoda Vision In afișează o alură robustă, modernă, chiar ușor agresivă. Partea din față este dominată de capota de dimensiuni generoase și calandrul masiv, cu nervuri clar marcate. La fel, parașocul este masiv, flancat de prize de aer.

Spatele adoptă noul stil al mărcii, cu stopuri ”3D” și numele poziționat central, pe hayon, în locul clasicului logo. Partea de jos este accentuată de un difuzor integrat în parașoc, în stilul celui de la versiunile Scout.

Interiorul minimalist are ca principală atracție planșa de bord, cu un ecran tactil de mari dimensiuni, amplasat în poziție centrală. Cu o diagonală de 10,25 inchi, acesta vine în completarea instrumentarului digital.

Conceptul Skoda Vision In măsoară 4,26 m lungime și anticipează un viitor SUV compact creat special pentru India, ce urmează să intre în producție în cursul acestui an. Prezentarea oficială va avea loc pe 12 februarie 2020, în cadrul Salonului Auto de la New Delhi. Cel puțin în acest moment nu există nicio informație referitoare la vreo posibilă comercializare a acestui model în Europa.

Distribuie acest articol!