Kia Sorento, a patra generație
20.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Una dintre noutățile majore anunțate pentru ediția 2020 a Salonului de la Geneva este și prezentarea oficială a cele de-a patra generații Kia Sorento.

Din punct de vedere estetic, acest SUV familial este schimbat complet, în raport cu vechea generație. Noul Sorento abandonează liniile rotunjite în favoarea muchiilor și unghiurilor pronunțate. Noile proporții îi conferă un plus de agresivitate.

Partea frontală este dominată de calandrul mărit, cu design ”nas de tigru”, completat de luminile de zi LED și semnătură luminoasă ”ochi de tigru”. La spate, stopurile au fost complet reconcepute, cu un design pe verticală și amplasate ceva mai jos decât la modelul precedent.

Bordul a fost adus la zi, cu un ecran central de mari dimensiuni, în prelungirea instrumentarului, care acum este digital. Acest ansamblu accentuează dimensiunile generoase ale planșei de bord. Habitaclul poate găzdui până la 7 persoane.

Și sub capotă sunt noutăți importante, toate variantele de motorizare fiind, de acum încolo, în exclusivitate hibrid reîncărcabile.

Distribuie acest articol!