Noul BMW Seria 4, dezvăluit deja pe internet
06.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Un exemplar BMW Seria 4 în versiunea finală de serie a fost dezvăluit pe internet. Nu este clar dacă avem de-a face cu o scăpare sau este o ”scurgere” organizată de cei care se ocupă de promovare, la constructorul bavarez.

În schimb, look-ul dezvăluit cu această ocazie este o surpriză de proporții, deoarece noua generație vine cu o ruptură majoră față de actuala Serie 4, din punct de vedere estetic. Un design anticipat, însă, de prototipul BMW Concept 4.

Cei care sperau ca masivul calandul afișat de acel concept să nu ajungă în producția de serie vor fi dezamăgiți, pentru că acest controversat element de design, căruia i se reproșează look-ul excesiv de agresiv, a fost păstrat și pentru versiunea de serie. În plus, partea din spate nu are foarte mari surprize, stilul grupurilor optice fiind preluat de la Seria 8.

Având în vedere că, la momentul dezvăluirii, BMW Concept 4 a fost prezentat drept ”o interpretare a viitorului limbaj de design al mărcii”, este de așteptat că noul BMW Seria 4 să fie prima limuzină bavareză care adoptă acest nou limbaj vizual.

Viitoarea generație BMW Seria 4 nu va avea o versiune electrică, deoarece va fi ”completată” de modelul i4, anunțat pentru 2021. Totuși, oferta va cuprinde motorizări hibrid, la fel ca la Seria 3.

Distribuie acest articol!