Primele imagini oficiale cu a treia generație Hyundai i20
18.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

În perspectiva prezentării oficiale de la apropiatul Salon Auto de la Geneva, în mediul online și-au făcut apariția primele imagini cu exteriorul noului Hyundai i20. Debutul comercial este așteptat în cursul verii.

A treia generație a citadinei sud-coreene adoptă un look ceva mai muscular, cu un plus de originalitate și dinamism. Noul i20 este modelul care inagurează pe piața europeană noul limbaj de design al mărcii.

Capota față este mai plonjată, iar calandrul mai coborât, detalii care sunt în ton cu tendințele actuale în materie de design auto exterior, la fel ca ideea farurilor foarte înclinate și prelungite pe flancuri.

Lateralele sunt sculptate și, astfel, dau impresie de robustețe, iar linia inferioară a genamurilor este marcată de un element cromat care urcă în spate până la nivelul pavilionului. Caroseria este vopsită în două tonuri, un alt detaliu stilistic foarte în trend. Negrul de la pavilion se continuă pe hayon, până la stopuri, care sunt unite pe oriznontală și au forma unor… clești de crab, pe laterale.

Interiorul rămâne deocamdată învăluit în mister, dar este de așteptat să beneficieze de un plus la capitolul calitate. Hyundai a confirmat deja că două ecrane cu diagonala de 10,25 inchi vor fi folosite la instrumentarul de bord și la panoul de infotainment și multimedia.

Distribuie acest articol!