Se lansează Ford Puma!
14.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Una dintre cele mai așteptate noutăți ale acestui an, Ford Puma, își face intrarea pe piața din România. Casa Auto Timișoara anunță lansarea oficială, în cadrul unui eveniment programat marți, 18 februarie 2020, la showroom-ul Ford din Calea Șagului.

Evenimentul din seara zilei de marți va fi urmat de o serie de acțiuni de prezentare a noului SUV în orașul de pe Bega. Puma este primul automobil hibrid produs în România și promite să devină un model de mare succes. De altfel, Ford estimează o producție record pentru anul acesta, la fabrica de la Craiova.

Puma este un crossover compact care beneficiază de cea mai avansată tehnologie, inclusiv propulsia electrică EcoBoost Hybrid de 48 de volți. Construit exclusiv la Craiova, a primit rating-ul maxim de cinci stele în cadrul testelor de siguranță organizate de autoritatea independentă Euro NCAP.

Printre variantele distinctive se numără sportivul Puma ST-Line inspirat din gama Ford Performance și eleganta variantă Puma Titanium X, prezentată pentru prima dată în toamna trecută, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Distribuie acest articol!