Salonul de la New York, amânat!
11.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

Epidemia de coronavirus a determinat organizatorii ediției 2020 a Salonului Auto de la New York, programată în aprilie, să amâne evenimentul pentru finele lunii august și începutul lui septembrie.

Salonul de la New York trebuia să se desfășoare în perioada 10-19 aprilie 2020, însă epidemia de coronovarisul a dat peste cap planurile organizatorilor, care s-au văzut nevoiți să amâne manifestarea pentru intervalul 28 august – 6 septembrie 2020.

De remarcat faptul că salonul de peste ocean a fost deocamdată doar amânat, spre deosebire de cel de la Geneva, care a fost anulat. De altfel, organizatorii au sublinat importanța deciziei de amânare, având în vedere că evenimentul generează anual beneficii în valoare de circa 330 de milioane de dolari, în diverse domenii de activitate.

Și Salonul de la Beijing, programat tot în aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de cornavirus, însă în acest caz încă nu a fost anunțată noua dată. Așadar, trei mari saloane auto au fost afectate, până în prezent, de epidemia de coronavirus.

Distribuie acest articol!