Dacia 1300, o masina de vis!
28.09.2008
        
Distribuie acest articol!   

Greu de crezut, insa doar pana cand privesti imaginile realizate pe calculator: batrana Dacia 1300 poate deveni, totusi, o “masina de vis”! Opera apartine unui tanar roman, pe nume Ciprian Andrus, foarte talentat, se vede treaba, in design auto si, in egala masura, deja specialist in tehnicile virtuale 3D.

Desenele sale i-au impresionat pe francezii care administreaza website-ul cu specific auto caradisiac.com, care au preluat imaginile realizate de Ciprian. Fireste, francezii raman sensibili la astfel de exercitii de stil, avand in vedere ca Dacia 1300 / 1310 a fost, la baza, un Renault 12. Caradisiac asociaza chiar imaginile cu ideea reintoarcerii versiunii sportive a lui R12, Gordini.
 
In ceea ce ne priveste, desi atat de obisnuiti cu omniprezenta Dacie, trebuie sa recunoastem ca aceste interpretari stilistice ale batranei berline sunt, de departe, cele mai sectaculoase din cate am vazut. Iar daca proiectelu lui Ciprian Andrus ar prinde viata, cu siguranta, ar fi vorba de unicate care ar face senzatie!

Distribuie acest articol!