Mihalea Radulescu, copilotul lui Sebastien Loeb
23.09.2008
        
Distribuie acest articol!   

Sebastien Loeb, liderul clasamentului general din WRC (Campionatul Mondial de Raliuri), si-a gasit, pentru o zi, un nou copilot. Campionul Mondial de Raliuri a renuntat la Daniel Elena si a parcurs cativa kilometri, pe un traseu de macadam amenajat pe domeniul Galice la 70 kilometri de Paris, cu Mihaela Radulescu in dreapta. „Am facut foarte multe in viata mea, dar este pentru prima oara cand o sa-i dictez unui campion mondial”, a spus Mihaela Radulescu inainte sa se urce in modelul Citroen C4 WRC, masina cu care Sebastien Loeb a castigat anul acesta 8 raliuri din WRC.

Dupa trei tururi parcurse, Sebastien Loeb s-a intors in parcul de service fara nicio problema. „Am mers la fel de tare ca pe o proba speciala din mondialul de raliuri. Nu mi-am asumat riscuri inutile, pentru ca nu era cazul, dar am mers foarte aproape de ceea ce fac eu intr-un raliu”, a spus Sebastien Loeb, la finalul sesiunii de teste.

„A fost o experienta fantastica. Este pentru a doua oara cand cei de la Citroen Romania ma fac sa traiesc senzatii dintre cele mai tari. Mai intai am fost in dreapta si apoi la volanul masinii pilotate de Alex Filip, un Citroen C2R2, la Sibiu pe un traseu de macadam. Acum, actiunea s-a petrecut in Franta, tot pe macadam, dar cu un Citroen C4 WRC, alaturi de campionul mondial de raliuri Sebastien Loeb. Nu degeaba este cel mai bun si nu intamplator a castigat pe asfalt, pe gheata si pe macadam”, a spus Mihaela Radulescu, dupa ce a coborat din dreapta lui Sebastien Loeb.

Distribuie acest articol!