Porsche are imagine buna
23.09.2008
        
Distribuie acest articol!   

Autovehiculele produse de Porsche se bucura de cea mai buna reputatie in randul consumatorilor europeni. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de prestigiosul institut Luxury din New York, cu privire la marcile auto internationale, din segmentul premium.

Americanii cu cele mai mari venituri au votat deja Porsche in repetate randuri ca fiind cea mai prestigioasa marca de lux. Producatorul de autovehicule sport a reusit acum sa se situeze in varful ierarhiei pe piata europena si si-a surclasat puternicii competitori internationali.

Pentru realizarea acestui studiu, institutul independent a interogat peste 1.500 de consumatori cu un venit anual de peste 60.000 de euro. Respondentii din Franta, Marea Britanie, Germania si Italia au evaluat autovehiculele de lux in functie de diferite criterii.

Modelele 911, Boxster, Cayman si Cayenne au fost evaluate mai ales ca avand o calitate deosebit de buna si fiind foarte elegante si exclusiviste. Raportul pret-calitate si gradul de acceptare sociala a autovehiculelor Porsche au fost de asemena evaluate pozitiv de catre consumatori.

Distribuie acest articol!