Quark Motors investeste la Deva
26.09.2008
        
Distribuie acest articol!   

Quark Motors – distribuitor autorizat Volkswagen, a deschis de curand, un nou punct de lucru cu vanzare in Deva, judetul Hunedoara. Pe langa complexul auto din Arad si punctul de lucru din Timisoara, "fratiorul" din Deva vine cu forte proaspete in intampinarea cerintelor pietei auto si consumatorilor fideli de…Volkswagen. Mai mult decat atat se pregateste, tot in Deva, demararea unei investitii de mare anvergura, un nou complex auto specializat in vanzari si service. Acesta va fi primul din tara care va indeplini cele mai noi standarde Volkswagen.

 Quark Motors isi invita clientii, pe aceasta cale, sa ii treaca pragul si la Deva, la adresa: B-dul 22 Decembrie, bloc 4, parter si, in curand, la noul centru care va avea ca baza ultimele standarde Volkswagen.
 
Compania Quark Motors are actualmente deschise puncte de vanzare in Timisoara, Arad si Deva. In plus, ofera service specializat Volkswagen si Volkswagen Utilitare si Audi in Arad si Volkswagen si Volkswagen Utilitare in Timisoara. Nu de mult, numarul angajatilor care lucreaza in aceasta companie a depasit cifra 100, fapt care sustine inca o data, faptul ca firma se afla intr-o continua expansiune.
 
Quark Motors – Intotdeauna pe maini bune!
 
Detalii la Quark Motors Deva, B-dul 22 Decembrie, Bl. 4, parter, tel. 0254-220.033, tel./fax 0257-220.034

Distribuie acest articol!