Audi Q5 ajunge in Romania
29.10.2008
        
Distribuie acest articol!   

Pentru prima data in Romania, lansarea unui model Audi are loc in acelasi timp cu anuntul oficial de pe piata din Germania. Noul SUV Audi Q5 va fi prezentat oficial miercuri, 12 noiembrie 2008. Audi Romania a vandut deja 50 de modele Q5 doar cu lista de pret si catalog.

“Lansarea modelului Q5 este un eveniment asteptat cu mult interes de catre publicul pasionat de gama premium de autoturisme. Pentru segmentul de clienti ce ezita intre alegerea unui SUV, pentru performanta si siguranta pe care o ofera, si o limuzina, cu un design extra-sportiv si dimensiuni mai reduse, noul Q5 este solutia potrivita pentru a satisface toate exigentele”, a declarat Tatiana Stroescu, director de marketing si comunicare Audi Romania.

Noul SUV de la Audi ridica stacheta performantei in clasa sa. Audi Q5 combina dinamismul unei berline sport cu un interior impresionant de versatil si multiple optiuni pentru utilizarea in timpul liber si impreuna cu familia. Trei motoare puternice si eficiente, tractiunea integrala quattro permanenta si mecanismul de rulare agil creeaza un pachet tehnologic superior, atat pentru conducerea in interiorul orasului, cat si off-road.

Cu un design exclusivist, Audi Q5 este cel mai sportiv model din clasa SUV, avand o lungime de 4,63 m, o latime de 1,88 m si o inaltime de numai 1,65 m.

Distribuie acest articol!