Rally Show 2008 aduna crema CNR la Sibiu
09.11.2008
        
Distribuie acest articol!   

La doar doua trei saptamani dupa incheierea Campionatului National de Raliuri (CNR), pilotii din intrecerea interna au ocazia sa porneasca din nou motoarele masinilor de curse. De data aceasta pentru Sibiu Rally Show 2008. Sibiu Rally Show 2008, o competitie similara cu celebra Cursa Campionilor, se va desfasura pe data de 15 noiembrie, pe pista de rally cross de la Sibiu. La acest eveniment sunt invitati toti pilotii din intrecerea interna care dispun de o masina de grupa N4 (cu tractiune integrala).

Jarkko Miettinen, castigatorul editiei din 2007 si noul campion al Romaniei in 2008, va lipsi de la startul Sibiu Rally Show 2008. La editia din acest an si-au confirmat deja participarea: Titi Aur, castigator al primelor doua editii ale rally show-ului, ungurul Gergo Szabo, ocupantul locului doi in CNR, Adrian Raspopa, campionul grupei A, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Danny Ungur, Jean Tatu, Laszlo Tamas, Lucian Preda si Vlad Cosma.

Startul in Sibiu Rally Show este programat sambata, 15 noiembrie, de la ora 10,00, pe pista de rally cross, care gazduieste si super speciala din Raliul Sibiului. In prima parte a competitiei, pilotii se vor intrece la volanul masinilor de grupa N4, iar cei care vor ajunge in semifinale si apoi in finala vor parcurge cate trei manse. Prima, la volanul masinii de grupa N4, a doua la volanul unei masini din cadrul Cupei Dacia Logan, iar a treia la volanul unor buggy-uri Polaris. Editiile anterioare ale rally show-ului de la Sibiu au fost castigate de Titi Aur, in 2005 si 2006, si de Jarkko Miettinen in 2007.

Distribuie acest articol!