Replica primului automobil vine la Cluj, la un eveniment de exceptie
26.11.2008
        
Distribuie acest articol!   

RMB Inter Auto Cluj pune in scena istoria de 123 de ani a celei mai iubite marci auto, Mercedes Benz, in prima expozitie auto-foto din Cluj, deschisa publicului incepand de vineri, 28 noiembrie, ora 12,00, pe Calea Turzii nr 172.

Epopeea mondiala a automobilului incepe cu triciclul construit de Karl Benz in 1886, acesta fiind inregistrat ca primul vehicul autopropulsor cu motor cu ardere interna. Copia primului automobil va putea fi admirata in cadrul expozitiei, alaturi de modele celebre, care marcheaza momente importate din istoria marcii, culminand cu GLK, modelul cel mai recent lansat pe piata de Mercedes Benz.

Evenimentul cuprinde si expozitia de fotografii participante la concursul intitulat „Mercedes-ul meu e cel mai frumos”. Concursul s-a desfasurat timp de trei saptamani si s-a adresat pasionatilor marcii, care au fost invitati sa trimita prin e-mail instantanee cu propriile masini. Au participat 120 de imagini, expediate din mai multe regiuni ale tarii, in finala calificandu-se 20 de fotografii, iar castigatoarea va fi desemnata vineri, la ora 12,00, de un juriu format din jurnalisti specializati in domeniul auto si presa de imagine.

Pentru posesorii de Mercedes Benz, valoarea masinii lor este imensa, fie ca este fabricat in anii 60, fie ca vorbim despre un W124 din 1988 sau despre un automobil de lux S 500 4M L Brabus.  Imaginile exprima dragostea acestora fata de marca, dar si dorinta lor de a-si pune amprenta personala asupra masinilor. Astfel, o fotografie surprinde o masina cu adevarat „nepretuita”, ale carei faruri, manere de usi, oglinzi, placute, radiator sunt placate cu aur de 24 de karate. O utilitara poate obtine titlul de cel mai “personalizat” model: un Sprinter amenajat cu pat, boxe, reflectoare si chiar… fum de discoteca.

Organizatorii ii invita pe clujeni si nu numai sa participle la acest eveniment inedit, vineri, la ora 12,00, la showroom-ul Mercedes Benz, de pe Calea Turzii nr. 172. Cei care doresc pot testa limuzinele puse la dispozitie de RMB Inter-Auto.

Distribuie acest articol!