Ea este noua imagine Mercedes-Benz in moda
29.12.2008
        
Distribuie acest articol!   

Reprezentarea Mercedes-Benz in contextul modei are o noua imagine: cea a Juliei Stegner, top model international de origine germana. Julia Stegner isi va face aparita ca ambasador al marcii germane in lumea modei cu ocazia Mercedes-Benz Fashion Week de la Berlin, in perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2009.

Pentru a pregati momentul de la Berlin, Julia Stegner a pozat recent, intr-o creatie semnata de Anne Valerie Hash, alaturi de noul Mercedes-Benz CLS 350 CGI Grand Edition. Imaginile vor fi folosite in campania publicitara care va promova Saptamana Modei de la Berlin, de anul viitor. Sedinta foto a fost realizata de italianul Michelangelo di Battista, unul dintre cei ma bine cotati fotografi de moda din lume, colaborator permanent al unor marci de prestigiu din domeniu, precum Hugo Boss, Guerlain, L’Oreal, Moschino, Nina Ricci, Shiseido si Versace, dar si al unor publicatii de referinta – Vogue Italia, GQ Italia si Harper’s Bazaar.

Julia Stegner, este originara din Munchen, Germania, unde a fost descoperita cu ocazia unei editii a celebrului Festival al berii din acest oras. Cariera sa internationala a debutat in 2003, cand a deschis o prezentare de moda Yves Saint Laurent. A aparut deseori pe coperta unor magazine de moda si in campanii publicitare pentru o serie de case celebre, precum Chloe, Dolce & Gabbana, Escada, Guerlain si Hugo Boss. Este unul dintre cele mai apreciate modele din lumea modei, prezentand pentru Chanel, Givenchy, Calvin Klein, Ralph Lauren, Alexander McQueen, Valentino, Versace si Victoria’s Secret. S-a stabilit la New York si colaboreaza cu UNICEF, in scopuri umanitare.

Mercedes-Benz CLS Grand Edition este un model care imbina eleganta sportiva a unui coupe cu 4 usi cu elementele de lux ale unui sedan. Va fi lansat pe piata incepand din martie 2009.

Distribuie acest articol!