Acesta este viitorul Opel Astra
08.01.2009
        
Distribuie acest articol!   

Dupa succesul cu Insignia, aleasa Masina Anului 2009 in Europa, Opel pregateste o alta noutate importanta in gama, noua generatie a compactei Astra. Aceasta ar urma sa-si faca debutul mondial in martie, la Salonul de la Geneva, si sa fie comercializata din vara.

Interesul pentru noul Opel Astra este major, avand in vedere ca este un model de volum, un jucator important pe cel mai cautat, dar si cel mai aglomerat segment al pietei auto europene. Pe de alta parte, multi sunt cei care se asteapta ca noua Astra sa aduca un plus important la capitolul calitate si sa preia de la Insignia noua linie de design, care va deveni definitorie pentru intreaga gama Opel.

Pana la aparitia primelor informatii oficiale, trebuie sa ne multumim cu aceasta imagine, "scapata" pe internet. Ce-i drept, este o fotografie de slaba calitate, dar care ne dezvaluie destul de clar profilul noii generatii Asta. Un model mult diferit fata de actuala Astra, cu trimitere evidenta la Insignia, cu o alura dinamica si spatele "rotunjit", in stilul noului Renault Megane.

Distribuie acest articol!