Cel mai rapid Bentley din toate timpurile
29.01.2009
        
Distribuie acest articol!   

Acesta este cel mai puternic si cel mai rapid model Bentley de serie din toate timpurile. Deocamdata nu au fost date publicitatii detaliile tehnice, constructorul britanic, filiala a Grupului Volkswagen, rezumandu-se la doar cateva informatii generale si imaginea teaser alaturata. Noul bolid va fi dezvaluit oficial in martie, cu ocazia Salonului de la Geneva. De asemenea, va mai fi prezentat si la Salonul de la New York, din aceasta primavara.

Monstrul pe roti este dezvoltat plecand de la Continental GT si va folosi biocarburant. Ramane de vazut cu cat va fi mai puternic decat Continental GT Speed, care, cu cei 610 CP ai sai, este, pentru moment, cel mai bine dotat din gama, din punct de vedere al puterii. Este de asteptat ca noul model sa foloseasca o versiune revizuita, pentru a putea functiona cu bioetanol, a propulsorului W12 biturbo.

Bentley si-a propus sa devina, in viitorul apropiat, lider la categoria biocarburant a pietei auto de lux. In lucru se afla, de asemenea, o astfel de varianta si pentru Arnage dotat cu un V8 de 6,75 litri.

Distribuie acest articol!