Un showroom al viitorului, in viziunea Peugeot
22.01.2009
        
Distribuie acest articol!   

Cateva dintre cele mai spectaculoase showroom-uri auto din lume se afla, unde altundeva decat pe cel mai cunoscut bulevard din lume, celebrul Champs Elysees din Paris. In frunte cu producatorii francezi, multe branduri auto sunt reprezentate aici. Si nu oricum, cu prin exponate de top, modele de colectie si prototipuri avangardiste, pentru ca, nu-i asa, prezenta intr-un astfel de loc este nu doar un exercitiu comercial, ci si o imagine emblematica a brandului. Astfel, mai toate showroom-urile de pe Champs Elysees pot intra in categoria galeriilor de arta, gratie modelelor expuse si modului de prezentare.

Printre marcile reprezentate pe Champs Elysees se numara si Peugeot, cu un spatiu de expunere denumit Peugeot Avenue Paris si amplasat la numarul136 de pe "avenue des Champs Elysees". Daca va veti afla in aceasta perioada la Paris, mai exact pana pe 16 aprilie, nu cumva sa ratati vizitarea acestui showroom! Cei de la Peugeot si-au propus sa ilustreze in locatia respectiva… teoria evolutiei automobilului. Creativitatea tehnologica si viziunea se regasesc la automobilele Peugeot expuse. Modele de epoca stau alaturi de bolizi de curse, prototipuri spectaculoase sau modele care se fabrica in prezent. Peugeot priveste insa spre viitor, astfel ca tehnologiile de maine, precum propulsia hibrida HDi, sunt la loc de cinste.

De asemenea, galeria automobilelor de exceptie din acest showroom reuneste cateva dintre conceptele premiate la deja traditionalul concurs anual de design initiat de Peugeot. Unele dintre ele ilustreaza, in viziunea tinerilor creatori din diferite tari, automobilul Peugeot al viitorului. Un viitor, totusi, nu prea indepartat.

Distribuie acest articol!