Audi TT RS, primele imagini si detalii
20.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Audi aduce la Geneva noua verisiune RS a coupe-ului TT, despre care se stie ca va avea un propulsor in 5 cilindri, de 2,5 litri, capabil sa dezvolte circa 300 CP. Va dispune de tractiune integrala quattro si o transmisie manuala in 6 trepte sau, optional, de ultima generatie a transmisiei automate S tronic, cu dublu ambreaj.

In asteptarea lansarii oficiale, constructorul german a dat publicitatii doua imagini teaser, cu detalii exterioare din partea frontala si cea posterioara. In imagini, Audi lasa sa se vada luminile cu tehnologie LED, esapamentul de dimensiuni mari, integrat in partea posterioara a caroseriei, si un spoiler spate, detalii tipice unei sportive.

UPDATE 23 februarie 2009 – Primele imagini oficiale cu Audi TT RS. Audi a dat astazi publicitatii primul set de imagini oficiale cu nou TT RS, care va fi produs atat in versiunea coupe, cat si decapotabila. Cu aceasta ocazie, constructorul german a anuntat ca noua versiune TT de top va avea un motor in 5 cilindri, Audi revenind astfel la traditia acestei arhitecturi. Motorul cu injectie directa, de 2,5 litri, supraalimentat prin turbo, dezvolta 300 CP. TT RS accelereaza de la 0 la 100 km/ora in circa 5 seunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/ora. Nou Audi TT RS dispune de tractiune integrala quattro, un sasiu sofisticat si o structura din aluminiu care contribuie din plin la reducerea greutatii.

 

Distribuie acest articol!