Fanii KIA din Romania vor sa intre in Cartea Recordurilor
11.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

In data de 21 februarie va avea loc incercarea de a stabili un nou record mondial omologat Guinness World Records. In cadrul intalnirii nationale de la Brasov a ClubKia.ro din perioada 20-22 februarie, organizatorii impreuna cu toti membrii participanti ai clubului vor forma o coloana de masini de aceeasi marca (KIA), defiland pe strazile Brasovului.

Estimarile organizatorilor arata pana acum peste 100 de automobile participante. Au fost invitati la eveniment reprezentanti ai Guinness World Records, ai Kia Romauto (importatorul KIA in Romania), dealeri KIA din Bucuresti si din tara si reprezentanti ai municipalitatii din Brasov.

Intalnirea, care se desfasoara pe durata a 3 zile, include, intre altele, sesiuni de test drive cu masini puse la dispozitie de KIA Auto Brasov, o conferinta "Importator – Dealer – Client", defilarea coloanei mai sus mentionata si diverse activitati de responsabilizare a conducatorilor auto participanti la intalnire. Pe langa toate acestea nu vor lipsi, evident, activitatile recreative.

Distribuie acest articol!