Mihai Marinescu impresioneaza la teste
28.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Zilele trecute, pe circuitul britanic Bedford, team-ul Palmer Sport a efectuat un prim test cu monopostul Formulei 2 Audi, desenat de celebrul Patrick Head si produs de Wiliams F1 Team. Prezent pe circuit, pilotul roman Mihai Marinescu a testat, cu vechea versiunea a Formulei Audi – Formula Palmer – un monopost cu aceeasi motorizare ca si Formula 2, cu cateva diferente la conceptia si realizarea sasiului.

Avand la dispozitie cei peste 360 CP ai motorului Audi, Mihai s-a acomodat imediat si a reusit ca la finalul celor doua zile sa doboare recordul absolut al pistei. Mai mult, cu vechea masina, Mihai s-a dovedit mai rapid si decat noua Formula 2. Aceasta performanta remarcabila l-a adus pe circuit pe propietarul echipei, fostul campion Jonathan Palmer, care, impresionat de prestatia lui Mihai, isi doreste foarte mult sa-l aiba intr-unul dintre campionatele organizate de Palmer Sport.

Din pacate, Mihai nu a reusit ca pana acum sa stranga un buget minim necesar pentru abordarea sezonului 2009. Monopostul Formula 2 va fi prezentat oficial presei in zilele urmatoare, la Brands Hatch, langa Londra.

Distribuie acest articol!