Cea mai rapida masina de serie din lume, de vanzare pe eBay
19.03.2009
        
Distribuie acest articol!   

Nenumarate sunt surprizele de care poti avea parte, la o simpla trecere in revista a automobilelor scoase la vanzare pe eBay, unul dintre cele mai cunoscute website-uri din lume specializate in vanzari online. De pilda, cei interesati au ocazia sa cumpere, zilele acestea, modelul SSC Ultimate Aero TT, versiunea 2007. In Cartea Recordurilor Guinness, aceasta detine titlul de cel mai rapid automobil de serie din lume. Recordul omologat de Guiness Book este de peste 411 km/ora si a fost stabilit in 2007.

Impresionantul bolid realizat Shelby Supercars (SSC) dispune de un motor V8 amplasat central, de 1.183 CP. Exemplarul scos la vanzare pe eBay este vopsit intr-o nuanta "Palladium", cu interiorul dominat de negru Alcantara, dispune de sistem de navigatie, sistem audio-DVD cu 10 difuzoare si camera video pentru mersul cu spatele. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 23 martie, iar cel mai bun pret oferit pana la ora postarii acestui articol era de 610.000 de dolari.

In alta ordine de idei, cei de la Shelby Supercars doresc sa depaseasca recordul stabilit in urma cu doi ani. Ei si-au propus ca target pentru acest an, viteza de 432 km/ora. Pentru atingerea acestui obiectiv, puterea motorului va fi suplimentata cu circa 100 CP.

Distribuie acest articol!