Configurati-va propriul Veyron, pe pagina de internet Bugatti
26.03.2009
        
Distribuie acest articol!   

Uitati de jocurile pe calculator in care puteti face cele mai indraznete configurari de automobile! De acum, nu vi se va mai reprosa ca ati dat in mintea copiilor, pentru asemenea distractii. Si asta pentru va aveti la indemana un configurator cat se poate de serios, pentru unul dintre cele mai performante automobile de serie din lume, Bugatti Veyron.

Va puteti configura masina visurilor asa cum doriti, pe website-ul Bugatti, totul fiind cat se poate de serios si real si dureaza doar cateva minute. Configuratorul Bugatti de pe internet permite vizualizarea masinii, atat la interior, cat si la exterior, iar la final optiunea dumneavoastra se salveaza intr-un fisier ce poate fi descarcat, in format .pdf.

Iar daca bugetul va permite, de la configurare pana la lansarea comenzii nu mai e decat un pas: minimum un milion de euro in cont. Daca nu, ramaneti cu placerea de a va fi configurat dupa pofta inimii masina personala din vis, celebrul Veyron 16.4, cu ai sai 1.000 de cai-putere. Si nu uitati: diferenta dintre un baiat si un barbat este data uneori de valoarea jucariilor!

Distribuie acest articol!