Lambo SuperVeloce: de la 0 la 100 km/ora in 3,2 secunde!
09.03.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noul Murcielago LP 670-4 SuperVeloce este o serie limitata, tipica pentru Lamborghini. Motorul V12 de 6,5 litri a fost revizuit, puterea fiind ridicata pana la 670 CP, in timp ce greutatea a scazut cu 100 kg. Astfel, SuperVeloce este o versiune mai puternica si mai usoara decat Murcielago LP 640, raportul greutate-putere fiind de 2,3 kg pentru fiecare cal-putere.

Acceleratia de la 0 la 100 km/ora se realizeaza in doar 3,2 secunde, viteza maxima fiind de 342 km/ora. Seria limitata va numara doar 350 exemplare. Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce este solutia ideala pentru cei care sunt in cautarea unui automobil de inalta performanta, cu o tinuta exceptionala la viteze ridicate. Alaturi de performantele iesite din comun, SuperVeloce impresioneaza prin aerodinamica substantial modificata. Masina are o portanta negativa mai mare, ceea ce imbunatateste in mod considerabil stabilitatea la viteze ridicate.

Personalizarea versiunii SuperVeloce este vizibila, la exterior, prin modificarea partii frontale si a celei posterioare, pachetul aerodinamic fiind disponibil in doua versiuni, diferenta dintre acestea fiind facuta de dimensiunea spoilerului posterior. La interior domina senzatia de minimalism, cu materiale specifice – Alcantara si fibra de carbon.

Distribuie acest articol!