VIDEO: Audi S4, in duel pe partia de schi
08.03.2009
        
Distribuie acest articol!   

Cei de la Audi au avut o noua idee nastrusnica: sa provoace la intrecere, chipurile, pe o pista de coborare, un schior si un… Audi S4, avandu-l la volan pe campionul DTM, Timo Scheider. Nu este o idee fara fundament, avand in vedere traditia casei in materie de tractiune integrala, dar si implicarea in sustinerea schiului mondial de performanta, Audi fiind partener oficial al federatiei internationale de profil.

Ineditul duel a fost difuzat, ca spot publicitar, pe canalul Audi TV (il puteti vedea mai jos). Cea mai noua generatie Audi S4 este o sportiva de excepte, care accelereaza de la 0 la 100 km/ora in putin peste 5 secunde si are sub capota un motor V6 de 3,0 litri si 330 CP. In plus, decorul hibernal din videoclip a scos in evidenta tehnologia quattro, dar si schiurile rivalului, special concepute de echipa de design de la Audi.

Audi nu este la prima initiativa de acest fel. Cu ani in urma, atunci cand a aparut primul model quattro, Audi a realizat un spot video cu acesta, actiunea petrecandu-se pe o trambulina de sarituri cu schiurile! Un ultim amanunt: din film nu reiese cine a castigat duelul: schiorul sau S4. In mod cert, insa, Audi a avut de castigat, gratie tehnologiei quattro!

Distribuie acest articol!