CNR: Timis Rally - Realitatea TV, in weekend
23.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

In perioada 24-25 aprilie, Federatia Romana de Automobilism Sportiv programeaza cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009, Timis Rally – Realitatea TV. Este o etapa desfasurata integral pe asfalt, anunta 55 de echipaje la start si rezerva fanilor automobilismului sportiv romanesc de performanta cateva surprize notabile: revenirea lui Claudiu David in competitia interna, absenta echipajului Manu Mihalache – Janos Soos de la startul etapei si retragerea copilotului lui Dan Girtofan, Adrian Berghea. Traseul are o lungime totala de 355 de kilometri, dintre care peste 34% o reprezinta lungimea probelor speciale.

Dupa o relativa absenta din calendarul competitional al FRAS, etapa timisoreana de raliu revine cu o superspeciala dinamica pe un traseu configurat in zona Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara si cu 15 probe speciale desfasurate in cea de-a doua zi, dupa cum urmeaza: Criciova – doua treceri, Nadrag – doua treceri, Matnicu Mic – trei treceri, Lac – o trecere, Hauzesti – doua treceri, Crivina, doua treceri, Surduc – o trecere, Fardea – o trecere.

Startul oficial se va da vineri, orele 16,00, din zona parcului inchis al raliului, situat pe platoul Casei Tineretului din Timisoara. Prima zi a raliului este rezervata exclusiv Superspecialei din Timisoara si se va incheia cu regruparea echipajelor concurente in parcul inchis din piata centrala a Lugojului. Startul in cea de-a doua zi de concurs se va da sambata, la ora 9,00, urmand ca etapa sa se incheie cu festivitatea de premiere programata in aceeasi zi, la orele 20,30 in incinta Hotelului Royal.

Distribuie acest articol!