Hamann Imperator, derivat din Bentley Continental GT si GT Speed
16.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

Specializata in innobilarea modelelor de lux, firma germana Hamann a prezentat propria interpretare a modelelor Continental GT si Continental GT Speed de la Bentley. Dupa cum se stie, Continental GT Speed este cel mai puternic model produs de Bentely pana in prezent. Are un motor de 6,0 litri si 600 CP si atinge 326 km/ora (de la 0 la 100 km/ora in 4,3 secunde).

Eleganta sportiva este caracteristica noului Hamann Imperator, a carui parte frontala a fost complet redesenata. Aripile sunt largite cu 70 mm, ceea ce contribuie la aspectul general robust. Modificarile nu au efect doar asupra look-ului, ci si la aerodinamica, prin optimizare.

Personalizarea a continuat cu rotile, care au jante ultrausoare, pe 22 de inch, un model special, inspirat din lumea curselor. Optional, masina poate fi “incaltata” si cu jante pe 21 inch. Garda la sol redusa cu 30 mm la puntea fata si cu 20 mm la cea spate contribuie la coborarea centrului de greutate, cu efect benefic asupra tinutei de drum.

Modificarile aduse gestiunii electronice a motorului si evacuarii asigura un plus de 40 CP si 90 Nm, respectiv 5 km/ora mai mult la viteza maxima, comparativ cu versiunea de serie.

La interior s-a intervenit la volan, care este cu 3 spite, redesenat, si la materialele folosite la finisaje (piele de calitate superioara, insertii din fibra de carbon).

Distribuie acest articol!