Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing - noi imagini oficiale
12.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

Pentru a mari suspansul, in asteptarea lansarii oficiale, Mercedes-Benz a publicat noi imagini cu viitorul sau supercar SLS AMG Gullwing, cel care va inlocui, de anul viitor, binecunoscutul SLR McLaren. De aceasta data, setul de imagini include doua schite de exterior si mai multe detalii de interior. Acesta au fost publicat la scurt timp dupa ce Mercedes a difuzat un prim set de imaini cu masina camuflata, in teste.

Mercedes SLS AMG Gullwing va fi o replica, la o jumatate de secol distanta, a celebrelor modele 300 SL si 300 SLR, cele care au ramas in memoria colectiva datorita usilor stil "aripa de pescarus". Noile imagini dezvaluie un SLS cu interior in stil retro (mai ales in cazul difuzoarelor de aer) si cu materiale de calitate – piele, insertii din fibra de carbon.

Noul SLS AMG va avea sub capota un motor V8 de 6,3 litri, care dezvolta 571 CP la 6.0 rot/min si 650 Nm la 4.750 rot/min. Transmisia va fi asigurata de o noua cutie automata AMG cu 7 trepte si dublu ambreaj. SLS AMG Gullwing accelereaza de la 0 la 100 km/ora in 3,8 secunde si ajunge la o viteza maxima de 315 km/ora. Lansarea oficiala pe piata este programata pentru anul viitor.

Distribuie acest articol!