BMW Seria 6 GT, un coupe cu 4 usi?
07.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

In incercarea de a-si mari vanzarile, BMW face eforturi, la fel ca si concurentii sai directi, de a-si extinde gama. Specialistii constructorului bavarez incearca sa creeze noi segmente, iar rezultatele de pana acum se regasesc in modele precum X6 sau viitorul GT de la Seria 5 (versiunea cu hayon).

Categoria Gran Turismo este cea mai recenta “gaselnita” a celor de la BMW si nu numai. Se pare ca, in cazul BMW, gama va fi extinsa prin aparitia unei versiuni GT pentru Seria 6. In prezent, urmatoarea generatie a acestui model se afla in faza de testare, urmand sa apara in showroom-uri peste doi ani.

Informatiile care circula in presa internationala despre Seria 6 GT sunt, in acest moment, doar speculatii. Astfel, se spune ca acest coupe ar urma sa fie pe o caroserie alungita, cu 4 usi. Solutia pentru usi ar putea fi cu deschidere antagonica, in genul celei de la Mazda RX8. Seria 6 GT ar urma sa fie cat mai diferit, din punct de vedere vizual, fata de clasicul coupe. Daca ipotezele se vor adeveri, viitorul GT ar putea fi raspunsul celor de la BMW in categoria Gran Turismo de lux, acolo unde Porsche Panamera si Aston Martin Rapide tin deja capul de afis.

Distribuie acest articol!