MINI Cabrio, lansat intr-un fashion show
08.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Automobile Bavaria a marcat lansarea in Romania a noului MINI Cabrio printr-un eveniment monden, in cadrul caruia o serie de designeri si-au prezentat creatiile. Evenimentul MINI Cabrio Fashion Show a avut loc joi  seara, la sediul Automobile Bavaria din Baneasa.

Noua generatie MINI Cabrio are un design imbunatatit si o gama extinsa de functii practice. Noul model este dotat cu cea mai avansata si mai sofisticata tehnologie a suspensiei, motoare mult mai puternice si, in acelasi timp, mai economice. Imbunatatirile aduse la siguranta activa si pasiva sunt si ele semnificative.

Acoperisul textil de foarte buna calitate are functie integrata de culisare, ce permite deschiderea partiala si poate folosi ca trapa. Soft topul se poate strange automat si in timpul mersului, la viteze de pana la 30 km/ora. Procesul complet dureaza maximum 15 secunde. Optiunea Always Open Timer este absolut unica: instrumentul arata soferului si pasagerilor timpul pe care l-au petrecut cu acoperisul decapotat – ceea ce il motiveaza pe sofer sa se bucure cat mai mult posibil de placerea calatoriilor sub cerul liber.

MINI Cooper isi etaleaza perfomantele sportive datorita motorului de 1,6 litri, cu 4 cilindri, care dispune de gestiune variabila a supapelor si are o putere de 120 CP. MINI Cooper S Cabrio este si mai dinamic, propulsorul de 1,6 litri, cu 4 cilindri, dispune de turbocompresor Twin-Scroll si injectie directa pe benzina si ofera 175 CP. Functia Auto Start Stop care opreste si porneste automat motorul la semafor, un indicator care anunta momentul optim pentru schimbarea vitezei la cutia manuala si regenerarea energiei la franare au efecte benefice asupra consumului.

Distribuie acest articol!